Bonum

Gliko Kumbulle

Lek 350.00
| /
Bonum Gliko Kumbulle. Kumbullat dhe bajamet e kultivuara në fermën tonë, pa mbejtje pesticidesh. Gliko e cilësisë së lartë.  Pas hapjes të ruhet në kushte frigoriferike 2-5°C.