Bonum

Djath dhie Saint Mathias

Lek 180.00
| /

Bonum Saint Mathias, 100% qumësht dhie, pa konservues.

Saint Mathias është një djathë francez, i butë në brendësinë e tij dhe më i fortë në pjesën e jashtme.

 

Ruhet në kushte frigoriferike 3°C.

VLERAT USHQYESE PER 100 GR PRODUKT
ENERGJI
KJ 1361

Kcal 255
PROTEINA
21.4 g
KARBOHIDRATE
3.9 g 
YNDYRA

17 g
KALCIUM (Ca) 2232.9 mg
KALIUM (K) 2186.9 mg
NATRIUM (Na) 3574.8 mg
HEKUR (Fe) 0.001 mg
VITAMINA D2 0.7 mcg
FIBRA 0 g