Bonum

Djath dhie i freskët

Lek 300.00
| /

Bonum djathë i freskët, 100% qumësht dhie, pa konservues.

Djathi i freskët është pa kripë dhe i pa stazhonuar.

Ruhet në frigorifer në temperaturën 3-5°C.