Bonum Restaurant

Eksperienca Bonum eshte cka ne ofrojme: nje teresi aktivitetesh qe kane ne qender kecat e vegjel dhe dhite. Duke filluar nga stalla e jashtme e dhive qe te gjithe do te kene mundesine tu afrohen, ti vizitojne dhe t’i “takojne”. Eksperienca vazhdon me pas te kendi i lojrave per kecat e vegjel, qe eshte ndertuar posacerisht per ta qe te luajne dhe te kenaqen me femijet e vegjel. Nese femijeve u pelqejne shume kecat dhe krijojne nje lidhje me ta, atehere ata do te kene mundesine dhe ti adoptojne me nje program qe ne kemi krijuar. Ata do munden qe ti vene nje emer, ti ushqejne, t’i perkedhelin dhe te kalojne kohe me kecat. Pervec kesaj, ne Eksperiencen Bonum te rritur dhe te vegjel do te mund te shijojne nje gatim te mrekullueshem bio me gjithcka eshte mbjelle dhe prodhuar ne ferme.

E Hene ne te Diele: 12:00-23:00
 

Per rezervime mund te telefononi ne numrin e telefonit: +355 69 605 0506