Bonum

Riccota dhie

Lek 450.00
| /

Riccota Bonum, 100% qumësht dhie, pa konservues.

Është një product tipik Italian. Riccota nuk konsiderohet një djath, por një latticino që do të thotë një nënprodukt i qumështit ashtu si mocarela. Ajo bëhet nga pjesët që mbeten pasi prodhohen djathrat e tjerë dhe është e butë,e ëmbël dhe bardhë.

Ruhet në kushte frigoriferike 3-5°C.

 

VLERAT USHQYESE PER 100 GR PRODUKT
ENERGJI
KJ
SRD %

Kcal
PROTEINA
11.3 g
KARBOHIDRATE
2.2 g 
YNDYRA

12.8 g