Bonum

Djath dhie Tomme De Zal

Lek 900.00
| /

Bonum Tomme De Zal, 100% qumësht dhie, pa konservues.

Tomme është një term i përgjithshëm për një grup djathrash të prodhuar kryesisht në Alpet Franceze dhe në Zvicër. Në fermën tonë kemi dhi Alpine të cilat prodhojne qumështin për prodhimin e Tomme De Zal.

Është një djath me shije delikate, i butë në brendësi i cili ka ngjyrë të bardhë në të verdhë i mbuluar me një kore  të fortë.

Ruhet në kushte frigoriferike 3-5°C.

VLERAT USHQYESE PER 100 GR PRODUKT
ENERGJI
KJ 1022.1
SRD %

Kcal 244.3

PROTEINA
35.2 g
KARBOHIDRATE
4.5 g 
YNDYRA

9.5 g
KOLESTEROL 80 mg
KALCIUM  749.1 mg 60 %
KALIUM  202.38 mg 4 %
NATRIUM  538.8 mg 23 %
HEKUR 1.73 mg 10 %
VITAMINA D2 mcg %
SHEQERNAT 0.018 mg
FIBRA 0 g