Bonum

Djath dhie pikant

Lek 530.00
| /

Bonum pikant, 100% qumësht dhie, fare (mpiksës) natyrale, pa konservues, shtesë spec i kuq djegës 2%.

Për ata që pëlpqejnë shijen dhe djegësen e specit. Nuk është shumë pikant në mënyrë që mos të humbasë shija e djathit.

Ruhet në kushte frigoriferike 3-5°C.

VLERAT USHQYESE PER 100 GR PRODUKT
ENERGJI
KJ 1236.7
SRD %

Kcal 295.6
PROTEINA
27.4 g
KARBOHIDRATE
9.6 g 
YNDYRA

16.4 g
KOLESTEROLI 108 mg
KALCIUM (Ca) 814.3 mg 60 %
KALIUM (K) 154.8 mg 4 %
NATRIUM (Na) 544.8 mg 23 %
HEKUR (Fe) 2.18 mg 10 %
VITAMINA D2 mcg
SHEQERNAT 0.018 mg
FIBRA 0 g