Bonum

Alpin goat cheese

Lek 975.00
| /

Djath i bardhë, 100 % qumësht dhie, farë (mpiksës) natyrale, pa konservues. I pasur me protetina, kalcium dhe kalium. Ruhet në frigorifer në temperaturën 3-5°C.

NUTRITION VALUES FOR 100 GR
ENERGJI
KJ 916.3
SRD %

Kcal 219

PROTEINA
22.3 g
KARBOHIDRATE
9.5 g
YNDYRA

10.2 g