Bonum

Hirrë dhie

Lek 120.00
| /

100% hirrë pa shtesa të tjera.

Hirra njihet për përfimitimet e shumta që sjell në organizëm pasi ajo përmban shumë proteina,karbohidrate dhe yndryna të tretshme. Për rrejdhojë ajo sugjerohet shumë për personat që duan të dobësohen apo rrisin masë muskulore.

 

VLERAT USHQYESE PËR 100 GR 

ENERGJI  KJ


Kcal
PROTEINA

0.99g
KARBOHIDRATE
0.96g
YNDYRA

0.54g
MBETJE E THATË
5.2g