Bonum

Djath dhie me Sherebelë

Lek 450.00
| /

Bonum djathe me sherebel, eshte i prodhuar nga 100 % qumesht dhie dhe fare (mpikses) natyrale, si dhe  2%  sherebel i fresket .

Nje djathe qe nuk permban  konservant.

Ruajtja behet ne kushte frigoriferike  3-5 .

VLERAT USHQYESE PER 100 GR PRODUKT
ENERGJI
KJ 1027.9 SRD %

Kcal 245.69
PROTEINA
10.3 g
KARBOHIDRATE
11.6 g 
YNDYRA

17 g
KOLESTEROLI 101 mg
KALCIUM (Ca) 689.4 mg 50 %
KALIUM (K) 147.1 mg 4 %
NATRIUM (Na) 428.4 mg 19 %
HEKUR (Fe) 2.67 mg 15 %
VITAMINA D2 mcg
SHEQERNAT 0.018 mg
FIBRA 0 g