Rreth Nesh

Bonum është krijuar nga dëshira për të ofruar produkte që ndikojnë në mirëqënie. Aktualisht Bonum ka në portofolin e saj bulmet nga qumështi i dhisë, por ne synojmë ta zgjerojmë portofolin e produkteve duke ju ofruar konsumatorëve alternativa të shëndetshme.

Ferma Bonum u krijua në vitin 2015 ndërkohë marka Bonum u komercializua në vitin 2020. Gjatë këtyre viteve u punua për të siguruar kapacitetet prodhuese si dhe për të arritur standardin premium të të gjitha produkteve tona.

Bonum është një ndër fermat më të mëdha në vend për kultivimin e dhive si dhe ne jemi furnizues të qumështit të dhisë edhe për kompani të tjera që operojnë në Shqipëri.